Autor: Net.hr

Život
09.08.2024.
22:36
Kuvari sve više koriste gustin umesto brašna za paniranje jer gustin stvara tanji i hrskaviji sloj koji bolje zadržava vlagu ribe i sprečava je da upije previše ulja.
  • Branko

    20.08.2024 23:06
    I sto cemo sad?
  • Chef

    09.08.2024 23:36
    U dobrim restoranima riba NIJE hrskava. To možda u McDonaldsu…
    A gustim ne koristi nijedan kuvar koji drži do sebe, bas kao ni Vegetu - nepoznati pojam među dobrim kuvarima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna