Autor: Hina

Život
18.08.2024.
04:59
Tradicionalna austrijska jela poput bečke šnicle i kuvane govedine pokazala su se posebno važnim za "Gasthaus Stich", restoran u selu Pfoesingu.
  • Lala

    20.08.2024 08:46
    I u Italiji se u većini restorana služi lokalna hrana - svaki deo Italije ima svoje specijalitete. Kad bi država kod nas dala podsticaj za tako nešto, možda bi svako selo imalo neko svoje lepo mesto. Ne musavi zadimljeni bircuz u kom trešti muzika, već mesto gde domaći mogu da se okupe i druže, a došljaci da pojedu neku lokalnu hranu. Bez političkih i kvazinacionalnih obeležja.
  • Свињорез

    18.08.2024 19:30
    Тако се води држава.
  • Marta

    18.08.2024 15:52
    Ludi svet!
    I treba. Svaka cast za ideju! Zasto bi iko pored fantasticne Austrijske kuhinje je kebap u Austriji ili pizzu. Cemu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna