Autor: Schengen News, Euronews Srbija

Život
18.08.2024.
15:25
Mnoge od popularnih plaža u Evropi uvele su neke promene u poslednjih godinu dana o kojima bi trebalo da budete obavešteni.
  • Mile

    20.08.2024 13:11
    Kod nas dovezeš auto u nacionalni park, ne platiš nikome ništa, izvadiš zvučnik, pustiš neko krajiško arlaukanje i započneš vatru u nacionalnom parku, da bi jeo meso.
  • Milan

    19.08.2024 12:08
    Bahatost i narcizam
    Upravo sam se vratio s letovanja, generalno je bilo lepo, ali te neke sitnice, bahato ponašanje pojedinaca, neobraćanje pažnje na druge ljude...
    Legnem pored mora, slušam talase, vetrić donosi miris mora sa pučine... i onda slušam debile od dobrih 30 godina koji se ponašaju kao da su u ranom pubertetu, dovikuju se, dvojica iz vode, jedan sa peškira, bacaju kamena s' ramena, sa druge strane udišem dim cigareta i isparenja što cuclaju "moderni". Plaža je prepuna pikavaca, parking svakakvog odpada, uključujući i dečije pelene...
    Bili smo na plaži sa malo manje gužve, mesta koliko hoćeš, ljudi postave peškire odmah do nas. Uđemo u vodu, sa obe strane na 20-30m nema nikog, odjednom čovek na dušeku nekako baš mora da pređe preko mene ili "gnjurac" mora da se provlači baš između mojih nogu...
    More je stvarno lepo, još samo kad ne bi bilo (pojedinih) turista :)
  • NS

    19.08.2024 08:20
    @Jaa
    Hahaha, pa i kod njih može sve ako ponesu keš.
  • Nataša

    19.08.2024 08:04
    Pre neki dan na Štranud vidim kako vuku neki veliku kofer sa točkićima po pesku. Ispostavilo se da je to ogroman zvučnik an kojem su napanjili turbo-folk muziku i dva muškarca snimaju trećeg koji peva. Odnosno, verovatno snimaju spot. Iz to su se dve žene, iza kamere, glasno nadvikivale i neartikulisano igrale. Bilo je jednom rečju grozno i uznemiravajuće za nas koji su uredno kupili kartu i došči na plažu. O psima lutalicama na Štrandu da ne pričam. Štrand ove godine nikad gori - pesak na travi, suva trava i korenje od drveća na pesku, nalet veoma nekulturnih ljudi. Juče, dok sam bila kratko odsutna od svog plastičnog nameštaja koji je bio ispredkabine koju iznajmljujem, neko je u mokrim i peskovitim kupaćim kostimima sedeo na mojim jastučićima i što je najgore, mokre iskorišćene ubruse za brisanje beba zakačio na rešetkasti deo ispod stola. Grozno.
  • Jaa

    18.08.2024 17:31
    pa necemo kod njih ici, eto oni nek dodju kod nas, ovde sve moze, samo kes da ponesu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna