Autor: Tanjug

Život
23.08.2024.
07:01
Konzumiranje prerađenog i crvenog mesa povećava rizik od dobijanja dijabetesa tipa 2, pa tako samo dva komada šunke dnevno povećavaju opasnost za 15 odsto, pokazala je najnovija studija.
  • Dejan

    26.08.2024 14:56
    Veću glupost nisam čuo! Crveno meso u kombinaciji sa bele leba moze da izazove dijabetes. Čisto crveno meso nikada!!!
  • Nikola

    23.08.2024 16:47
    Vlast brine o narodu, prvo parizer sa 90% soje a sada crvi u vodi. Nista crveno meso a puno proteina. Milina.
  • iguman

    23.08.2024 12:59
    Da, ali imamo mi lek za tu boljku.
    Čuveni PARIZER uništava sve prouzrokivace dijabetesa 2, jer u njemu, parizeru, nema ni gr. mesa.
    Zato navali narode na lečenje.
  • Bojan

    23.08.2024 11:23
    Salata od mesa
    A nedostatak mesa u ishrani dovodi do malokrvnosti. Zato samo masno i samo jako.
  • Samo pitam

    23.08.2024 08:45
    Kod konzumiranja prerađenog mesa da li do rizika dolazi zbog načina prerade i vrste korišćenih aditiva ili zbog samog konzumiranja prerađenog mesa ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna