Konzumiranje prerađenog i crvenog mesa povećava rizik od dobijanja dijabetesa tipa 2, pa tako samo dva komada šunke dnevno povećavaju opasnost za 15 odsto, pokazala je najnovija studija.
Da, ali imamo mi lek za tu boljku.
Čuveni PARIZER uništava sve prouzrokivace dijabetesa 2, jer u njemu, parizeru, nema ni gr. mesa.
Zato navali narode na lečenje.
Kod konzumiranja prerađenog mesa da li do rizika dolazi zbog načina prerade i vrste korišćenih aditiva ili zbog samog konzumiranja prerađenog mesa ... ?
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Studija: Prerađeno i crveno meso povećava rizik od dijabetesa tipa 2
Autor: Tanjug
Život
•23.08.2024.
•07:01
Komentari 5
Dejan
Nikola
iguman
Čuveni PARIZER uništava sve prouzrokivace dijabetesa 2, jer u njemu, parizeru, nema ni gr. mesa.
Zato navali narode na lečenje.
Bojan
Samo pitam
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H