Autor: Klix.ba

Život
02.09.2024.
06:16
Kako fitnes uređaji postaju sve popularniji, sve više ljudi ima bolji pregled svojih svakodnevnih navika, pa i koraka. I izgleda da se isplati.
  • Zamenik zamenika

    06.09.2024 22:04
    Rađena je naučna studija zašto stanovnici EU u kojoj ima značajan broj stogodišnjaka, žive duže od stanovnika USA. Prvi razlog je taj što prosečan stanovnik EU prelazi dnevno u proseku 10 hiljada koraka a prosečan stanovnik USA oko 4, 5 hiljada koraka. Kretanje je najvažniji faktor za održanje zdravlja i dužine životnog veka. Drugi najvažniji faktor je manje visokoprocesuirane hrane u Evropi i manje aditiva u hrani od kojih su neki koji su legalni u USA, u EU zabranjeni. Kretanje je osnov zdravlja.
  • Nikola

    02.09.2024 14:26
    Nikola
    Pravim ih koliko osecam da je potrebno mom telu jer nemam nameru da ih trosim vise od toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna