Autor: N1 Zagreb

Život
14.09.2024.
15:00 > 15:00
Postoji mnogo načina za pripremu gulaša.
  • Gulaš master 2

    14.09.2024 20:16
    Malo je to luka
    Kol'ko mesa - tol'ko luka.
  • Jaa

    14.09.2024 17:24
    najbolji je onaj koji napravim ja
  • Gulaš master

    14.09.2024 15:45
    Puno je luka
    Treba manje luka da bi ukus govedine došao do izražaja, mozda pola (250gr) od navedenog u receptu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna