Autor: Klix.ba

Život
29.12.2024.
05:17
Za mnoge je čokolada neizostavan deo praznika, ali i ostalih dana u godini. Međutim, uzgoj klasičnog kakaa ima gorke strane.
  • vitamin

    31.12.2024 10:01
    Startap koji je nekog prevario da plati visegodisnje zamlacivanje...

    Zasto nemamo vestacku kafu? Zato sto se smatra da aromu kafe cini vise od 1000 jedinjenja. I ne sintetisu se sva u zrnu, taman posla - sva ta biohemija je toliko komplikovana da otprilike treba imati celo, funkcionalno drvo kafe u uslovima identicnim prirodnim da bi se dobila "vestacka". Koja onda i nije vestacka.

    Kakao i kafa su jako slicni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna