Startap koji je nekog prevario da plati visegodisnje zamlacivanje...
Zasto nemamo vestacku kafu? Zato sto se smatra da aromu kafe cini vise od 1000 jedinjenja. I ne sintetisu se sva u zrnu, taman posla - sva ta biohemija je toliko komplikovana da otprilike treba imati celo, funkcionalno drvo kafe u uslovima identicnim prirodnim da bi se dobila "vestacka". Koja onda i nije vestacka.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Švajcarci sve bliži tome da iz delića zrna kakaa omoguće beskonačnu proizvodnju čokolade
Autor: Klix.ba
Život
•29.12.2024.
•05:17
Komentari 1
vitamin
Zasto nemamo vestacku kafu? Zato sto se smatra da aromu kafe cini vise od 1000 jedinjenja. I ne sintetisu se sva u zrnu, taman posla - sva ta biohemija je toliko komplikovana da otprilike treba imati celo, funkcionalno drvo kafe u uslovima identicnim prirodnim da bi se dobila "vestacka". Koja onda i nije vestacka.
Kakao i kafa su jako slicni.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H