Autor: Klix.ba

Život
07.01.2025.
05:39
Ruska salata se priprema od povrća, majoneza, salame i jaja, što je čini vrlo osetljivom na kvarenje.
  • N. S

    07.01.2025 16:33
    N. S
    Nama 4 kg ruske salate ode za dva dana retko se desi da osvane treceg dana. Deca jesna u pubertetu kao i mi roditelji te uz pecenje rostilj kiflice jedemo ali bar meni je uz sarmu neodoljiva. Sarme manje moraju biti u velikom loncu od 10l sa puterom i obavezno junece i telece meso. Ma idi bre ne ostane bukvalno nista za dva dana ma koliko god se trudio da bar nesto sakrijem za sebe.
  • Penzioner

    07.01.2025 09:43
    Verujte
    Mnogo je bolja francuska, a ne ruska salata. Ko ne veruje nema mu pomoci.
  • Prle

    07.01.2025 09:21
    Hahaha
    Nemoze ona dugo ostati ni na stolu ,a kamoli u frizideru,smaze se za cas!
  • Lanmi

    07.01.2025 08:24
    kensel
    Ruska salata je kenselovana. Možete praviti recimo ukrajinsku.
  • Jaa

    07.01.2025 07:49
    da li je podobna, u vreme politbiroa nije bila, pravila se francuska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna