Autor: Index.hr

Život
13.01.2025.
10:51 > 11:35
Jedan od omiljenih segmenata svakog putovanja, bez obzira na destinaciju, jeste hotelski doručak. U obilju hrane na švedskom stolu, većina gostiju prvo poseže za jajima, i to najčešće kajganom.
  • Ovde je

    15.01.2025 11:51
    Ovde je razlika u količini jaja!Kada pečete kajganu od više jaja...uvek će biti mekša,nema potrebe to raditi na pari!Kajgana se prži(peče)na masnoći,tada je mnogo ukusnija,naravno,uz stalno mešanje,najbolje ...ako imate špahtlu ili drvenu varjaču sa ravnim zarezom koji nalegne na dno posude u kojoj pečete.Kajgana bude savršena.Na radnom mestu u kuhinji sam pekla odjednom po 150komada jaja u kiperu,mnogi od vas znate šta je kiper ...u opremljenim kuhinjama.Kakva para...kakvi bakrači,to je glupost!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna