Autor: Index.hr

Život
16.02.2025.
05:22
Prženje namirnica svakodnevna je radnja o kojoj ne razmišljamo previše. Većina nas kod kuće ima nekoliko opcija za to - suncokretovo ulje, maslinovo ulje, svinjsku mast ili još pokoju opciju.
  • Robot

    21.02.2025 17:07
    ma daj bre
    Šta je? Opala prodaja ulja?
    Pa udaramo malo po propagandi?
  • Deks

    21.02.2025 14:53
    Treba izbegavati prženje ili pohovanje. Nema neprijatnijeg mirisa od mirisa prženja u kuhinji. Ukoliko to baš jako želite, koristite stabilne masnoće poput masti ili maslaca. Biljna ulja treba izbegavati za te svrhe jer prilikom prženja stvaraju štetna jedinjenja.
  • Žmara

    20.02.2025 15:59
    Šef
    Kakvo ulje kakva mast. Samo puter.
  • Lucifer

    18.02.2025 19:55
    Samo mas' ništa ulje!
  • w/e

    16.02.2025 23:45
    cool
    Kada ga ne koristite za jelo, suncokretovo ulje ili ono od repice mozete da koristite kao biodizel i da se na njega vozite u starijim automobilima.
  • Slucaj

    16.02.2025 15:15
    Za svinju je najbolje ulje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna