Život
17.11.2012.
17:05
Australijski naučnik Sajmon Čepman predlažio je da se u okviru kampanje borbe protiv pušenja, uvedu dozvole za pušače, koje bi bile obavezne prilikom svake kupovine cigareta, za čije bi se izdavanje plaćala taksa.
  • 19.11.2012 12:08
    Šverc
    Pa kako ljudi da zarađuju od šverca cigareta ako cigarete nisu zabranjene.
  • 17.11.2012 19:30
    Gnusna mi je i ideja
    Narode moj, meni smeta duvanski dim, guši me, ali ovakav idiJotizam na mene deluje kao omča oko vrata. Sve mogu da razumem, ali ovakvo iživljavanje nad nečijim slobodnim izborom... stvarno ne mogu. "Zaštita" nas koji nismo konzumenti nikotina i katrana prelazi u tiraniju. Ovakvo zabadanje njuške u tuđ život, tuđe zdravlje i tuđ novčanik počinje da me podseća na "policiju za moral" o čijem delovanju smo imali priliku da čitamo. Dozvolite da se zapitam šta je sledeće? Broj kupljenih kondoma zbog lošeg nataliteta?
  • Jovan

    17.11.2012 18:57
    Jok
    Nisam zato da se opet prave neke nove dozvole, ali sam zato da se pusenje zabrani svuda osim kod svoje kuce, a cene cigareta podignu u nebesa.

    A umesto cigareta bi trebalo da se prodaju spricevi i bocice nikotina, koje ce ponosni ovisnici moci lako i u svako doba da koriste, naravno samo na sebi. Time bi nestao osnovni nesporazum izmedju pusaca i nepusaca, a to je ko se sve truje duvanskim i zasto. Tolerancija bi bila tako osigurana i svima bi bilo lepo. Mozda bih cak organizovao i posebne sobe u kojima bi se "nikotinicari" mogli medjusobno bosti, naravno uz obostranu saglasnost.
  • Gari

    17.11.2012 17:21
    Izgleda da je Terminator 2 stvarno snimljen po istinitom dogadjaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna