Život
14.04.2014.
12:24
Istraživanje švicarskih naučnika je otkrilo prisutnost  bakterije otporne na antibiotike na površinama koje služe za pripremu hrane.
  • none

    14.04.2014 12:42
    "Površine su korišćene za pripremu jela od mesa živine, svinjetine, govedine, teletine, jagnjetine, divljači i ribe." Meso posle pripreme se pece tj termicki se obrađuje i time se uništavalju bakterije jedino ako neko ne jede sirovo meso. Kao drugo kuhiske povrsine se ne čiste antibioticima već srestvima za dezinfekciju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna