Topljeni sirevi nama poznatiji kao "Zdenka" sir pravi se od najnekvalitetnih sirovina. Za ovu proizvodnju potrebno je stari sir, svih fela i stepena prerade sa proteklim rokom trajanja, deformnisan, oštećenog originalnog pakovanja. Sve se to samelje na finu šajbnu, tretira se enzimima da se razbiju proteini. Dodaju se emulgatori, dodaju se aditivi i pojačivači ukusa. Odnese se na pasterizaciju i onda dok je još topao pakuje se ili u PVC creva, ili nama poznato u alu-trokute. Prijatno.
Pa ovo ništa ne dokazuje, na plamenu bi svaki sir izgledao ovako, od trapista do tvrdih sireva. Meni je trenutno bitnije da li mi je stomak pun, kad budem imao platu kao čovek, onda ću da se hranim kao seronja...
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
VIDEO: U "tost" siru više plastike nego sira
Život
•23.01.2015.
•09:44 > 10:46
Komentari 11
Lalo
sirko
Raul
novosađanin
b
komsha
brasno, griz... ne znam ni ja sta sve, da ga bude vise...
svi pljuju po fabrickim proizvodima, a i domaci za prodaju su strasni!!!
igor
torrente
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H