Info
28.12.2023.
13:38 > 14:27
Sezona je praznika i doba godine kada za tren zaboravimo na sve loše i poželimo da nova godina i ta masa novih dana donesu baš ono nešto što nam treba.
  • SuperNova

    28.12.2023 15:14
    Predivno napisano
    Da zastanemo svakodnevno samo na momenat i pogledamo oko sebe možemo li pomoći, makar poneti teške kese staroj baki, naši životi bi imali više smisla
  • Komšinica

    28.12.2023 15:12
    bravo
    Odličan tekst,ko razume,shvatiće.
  • F?

    28.12.2023 15:07
    31. svi u nekoj kao euforiji, a onda kada krene Januar, totalna depresija i apatija.
    To je žešća dijagnoza.
  • Нића

    28.12.2023 13:59
    Нића
    Обичне паганске глупости. Гледам људе журе незнају ни где,троше,задужују се,смеју се без разлога,вештачка еуфорија као па НГ је. Па шта и шта имате од свог тог лудила у које улазите јер су вас учили да тако,треба? Могу разумети,трговце,угоститеље...јер они имају новчану зараду од тог лудила. Обичног човека или верујућег,никако немогу разумети! Али најгоре је након,повратка у реалност,када се погасе светлеће,рекламе тада долази до менталног,хаоса који зна за многе бити,ужасан са огромним последицама! Све ове,Славе су давно измислили,паметни и мудри људи,како би имао профит од свега јер човеку нетреба,много. Мало хране,весеља уз обавезно наметање,неких типа ваља се и сл.твој је заувек заробљен у такву клопку! Ово можете,сватити тек када оболите и борите се да оздравите,колико је све то безначајно и бесмислено утрошено,живота,времена,енергије,зноја...за шта?! Ако живите исправно,указујући пажњу,љубав,страст...својим најближима,током целе године,ово сво лудило вам нејће требати,никада!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna