Info
09.04.2024.
10:36
Sećam se početaka roditeljstva – svaka je odluka imala izbor a svaki izbor imao je dobre i loše strane.
  • Bez odgovornosti

    09.04.2024 12:15
    bez srama
    Hvala autorki. Dobar osvrt na kritične tačke. "Mali" ljudi i "velika" javnost se usuđuju da osuđuju, proizvoljno, onako kako ih njihova savest i um vode. Stvaran tragičan događaj i bujica nestvarnih, patološki izmaštanih priča. Sistem, da služi pravoj svrsi i da se u njega ima poverenja bi to trebalo da amortizuje. Ovaku su neobuzdani tokovi besprizornih reči i dela ostavljeni da izviru i pršte na se strane. Šta se dešava "sutradan", nakon saznanja? Ništa? Neko sramno ćuti, a neko "hrabro" nastavlja dalje da gradi neverovatne i-dalje-je-sumnjivo priče. Gde je kraj tom beščašću? Sledeća prilika rađa nove "sumnje", nove besramne insinuacije i osude? Poverenja ima u iracionalno, ali u zdravorazumski - nema.
  • Koja

    09.04.2024 11:20
    Narod možda zaboravlja, ali svi najmonstruozniji zločini su se desili u ovoj zemlji od 2013., pa do sada. Te godine je ubijeno trinaestoto ljudi.Da li je to slučajnost?
  • citalac

    09.04.2024 11:08
    Naivnost
    Autorica je kao majka koja se prvi put suočila sa realnošću i shvatila da sav taj Diznilend o dobrodušnim stručnjacima i pravednom sistemu nije ništa više od bajke za laku noć.

    Članak je fantastična satira na sve te medijske spinove i lažne idole koji nam govore kako sve radi kako treba. Poenta je jasna - sistem je propao, a mi smo ostali da se češkamo po glavi i pitamo se gde je nestalo ono čisto poverenje?
  • *

    09.04.2024 11:07
    "Što se svih drugih stvari tiče, ja verujem da ima još mnogo oblasti gde ćemo našu saradnju da produbimo. Mi vama verujemo gospodine predsedniče. Vi ste meni obećali neke sitnice – koje su za vas sitnica, a za mene i za nas, za našu zemlju, krupne stvari. I to ste u potpunosti ispunili. Vi ste čovek od reči, ja vam izuzetno verujem. I mi izuzetno poštujemo i volimo Francusku", rekao je Vučić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna