Info
21.06.2024.
10:04
Opšte je poznato da tržni centri štapom i kanapom smišljaju nedelje nečega kako bi privukli što više novih i drugačijih posetilaca.
  • Лиманац

    21.06.2024 13:36
    Већ сам писао о томе како су паркови накарадна изопачена творња подлог запада где народ безциљно шета уместо да проводи време са женом и децом. Српски шопинг мол пружа све погодности за развој српске привреде, менталну симулацију и физички развој у теретани. Стоп парковима! Молови за здраву Србију!
  • mrva

    21.06.2024 13:20
    Bio bih samo obazriviji pri osudi termina "holistički" jer iako izeksploatisan od strane alternativne medicine, u suštini označava samo "celovit" pristup problemu (whole - celina, jelte) što je s obzirom na prirodu i kompleksnost ljudskog organizma, te naučno dokazane nerazdvojivosti um-telo, najčešće jedini ispravan pristup dijagnostifikovanju uzroka problema (složićemo se da se današnja medicina na žalost većinom oslanja na simptomatsko lečenje, dakle posledica, dakle upravo tabletama - lekovima; i ne nisu nikakve teorije zavere da farmaceutska industrija u tome ima ogromne zasluge u pitanju je prost zaključak kapitalističke matrice današnjeg društva - drugačije, praktično i nije moglo biti).
    Što se meditacija tiče, ne samo da "ne mogu da škode" već naučno dokazano pomažu iako im to nije suštinski cilj, ali da ne tupim ovde premalo je prostora, pozivam autorku da se uputi (savet svakom nema ironije).
    Inače tekstovi i stil pisanja odlični, kao i teme, sa uživanjem čitam.
  • Lanmi

    21.06.2024 10:40
    Umesto da se primenjuje zakon po kome je nadrilekarstvo zabranjeno, kod nas se nadrilekarstvo toleriše. Šarlatane imamo svugde, počev od političara.
  • e bravo

    21.06.2024 10:32
    Hathor
    evo ti "svesni" edukatori zdravog života i svesnih odluka, svesno odlučili da nam prodaju svoju edukaciju u "prigodnoj" lokaciji za prodaju svega i svačega tj. u šoping molu. Eto toliko o svesnim odlukama i zdravom životu, pa ko voli neka izvoli, jednako je uverljivo kao i lečenje bogojavljanskom vodicom.
  • ns ja

    21.06.2024 10:29
    Zadovoljstvo je pročitati ovakav - intelektualno britak sadržaj, a opet lagan, neopterećujući...u moru gluposti i nepismenog primitivizma..
    Pozdrav autorki, sviđa mi se kako pišete
  • /

    21.06.2024 10:28
    /
    sve je to djindjic zabranio.
    vratili su rodoljubi litijasi. toliko vole svoj narod da su postavili alternativce i kockarnice.

    jos gore je kada u trznom centru organizuju dogadjaje za decu pa jos jedan od tih dogadjaja bude baka prase
  • E

    21.06.2024 10:21
    E
    E blago onom ko ima para da šopingom ublaži bol!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna