Info
25.10.2024.
11:14
Tokom prošle nedelje smejali smo se na internetu jednom videu: žena je na pijaci u zanosu neke sreće rekla kako voli da dođe tu i priča, kako kaže, o tako običnim i jednostavnim stvarima.
  • Oliva

    25.10.2024 15:12
    Nedostatak empatije koja kroz istoriju gledajući nikada nije ni bila jaća osobina naše vrste. Pojedinac koji živi u tom večitom lepršavom stanju sreće, fali mu empatija, da se okrene oko sebe i primiti druge. Zato i ne znaju šta da odgovore kada je neko lośe jer su nesposovni da se stave u tuđu kožu i cvrkuću im ptičice dok onaj iza njega nema za osnovno
    I nema veze sa tim ni bog ni marsovci, niti pomažu niti odmažu, samo treba malo prešaltati , pogledati i saslušati osobu pored
  • Mama

    25.10.2024 15:08
    U Srbiji sigurno nećemo doživeti previše optimizma. Ovde se kukanje, bes, zavist i ogorčenost toliko podstiču sa svih strana (a najviše u medijima) da mrva optimizma koja se tu i tamo pojavi neće naškoditi.
    Žao mi je što su ljudi toliko samoživi i ogorčeni da će i tu jednu mrvu odmah razapeti i kamenovati, da slučajno ne naruši njihov hejt prema svetu.
  • Milan

    25.10.2024 15:04
    Realnost i realističnost
    Meni je nekako najveća životna lekcija da treba biti umeren, kako u očekivanjima, tako i u delima. Pesimizam je loš, ali i bezrazložni, a još više isforsirani optimizam su isto tako loši. Još kad počnu da mi pričaju o nekakvim energijama i zračenjima, ali ne figurativno, nego bukvalno misle da postoji neki fluid ili talas koji emituješ pa "privlačiš" dobre stvari da se dese... Ili razni verski fanatici koji ne shvataju da su zapravo u dubokom mentalnom problemu...
    Sa druge strane, iako sam ateista, mislim da religija i duhovnost nisu loši za svakog pojedinca, ali opet, ako je to "umereno" i ako pomaže čoveku da bude bolji prema sebi i drugima, da ne trči samo za materijalnim gazeći preko leševa, da se suzdržava od loših misli i dela...
  • Mile

    25.10.2024 14:40
    @I am not fake, Lajfkoc je BS. Ali, zar ti je bitno ko te savetuje rečima "Kakve su ti misli, takav ti je zivot"? Zašto misliš da je bolje da crkvenjak nego dobronameran čovek? Da li si se zapitao nekad? Po tvom komentaru, rekao bih da nećeš ni pustiti misli da ti krenu u tu pustolovinu.
  • I am not fake

    25.10.2024 13:28
    Za taj teror optimizmom zahvalite kojekakvim New Age budalastinama, tkz. manifestovanjima i vizualizacijama... Sve je to loša interpretacija Novog zaveta gde je osnovna misao i ideja da se ljubavlju i mirom koji dobijamo MOLITVOM sve u zivotu moze prevazići i postići.
    Ali... Danas je mnogo modernije i mnogo vise ,,in'' slusati baljezganja raznoraznih lajfkouceva nego razumeti sopstvenu veru i (npr.) reci preminulog srpskog duhovnika oca Tadeja ,, Kakav su ti misli, takav ti je zivot.''
  • Gospodin Srbin

    25.10.2024 13:00
    Zadovoljstvo života,duševo,vera u Boga,ljubav.
    Materijalno sam siromašan,a duhovno snažan.
    Ti si čovek po darvinu.
  • Izvidjac Futog

    25.10.2024 12:17
    Necu
    Necu da se osecam lose!Taj osecaj je los po zdravlje.Pa sto to onda sebi da radim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna