Severna Makedonija: Od gripa umrlo devet osoba

U Severnoj Makedoniji registrovan još jedan smrtni slučaj od gripa.
Severna Makedonija: Od gripa umrlo devet osoba
Foto: 021.rs (ilustracija)
Tako je broj umrlih od te sezonske bolesti porastao na devet - objavio je državni Institut za javno zdravlje u nedeljnom bilansu.
Umrla je osoba od 65 godina iz Skoplja "sa komorbiditetima" koja je bila na lečenju u Univerzitetskoj klinici za pulmologinu i alergoligoju Klininičkog centa "Majka Tereza".

Od 5. do 11. februara u Severnoj Makedoniji prijavljeno 1.875 obolelih od gripa ili sa simptomima sličnim gripu, što je 13,4 odsto više u odnosu na prethodnu sedmicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).