FOTO: Poljoprivrednici vređali Makrona na Sajmu poljoprivrede

Poljoprivrednici su danas na Sajmu poljoprivrede u Parizu izviždali i vređali predsednika Francuske Emanuela Makrona.

Oni su nezadovoljni njegovom politikom i zahtevaju mere za poboljšanje stanja u poljoprivredi.

Makron je Sajam otvorio sa četiri i po sata zakašnjenja zbog sukoba policije i poljoprivrednika koji su provalili na Sajam.
 
 
Mada je izgledalo da se stanje smirilo, kada je Makron presecao vrpcu, poljoprivrednici su uzvikivali "Ostavka", "Gubi se", "Đubre jedno".
Predsednik je čitav sat ipak razgovarao s poljoprivrednicima iz tri sindikalne organizacije čiji su članovi učestvovali u okršaju s policijom.
 
Rekao je da "više voli dijalog nego sukob".
  • Radojka

    25.02.2024 15:07
    Hejteri
    Zemlje Srbije,za pocetak dosta trena da čitate,da sve pratite sta se dogadja,da volite sviju zemlju,pa tek onda da mrzite! Mtznja nije argument,a nije ni dobra za zdravlje!
  • Ssy

    25.02.2024 07:52
    @ Radojka
    Hteli ste da kažete da u Francuskoj demokratija nije tako razvijena kao u Srbiji pod rukovodstvom vrdalame? Nemojte gubiti vreme. Uživajte u sendviču.
  • Za Radojku

    24.02.2024 23:32
    Gospođo
    Naravno da ne razumete, jer se to zove demokratija - nešto što u Srbiji nema ni pod razno a u Rusiji još manje. U tim zemljama važi pravilo jačeg, osionog i besprizornog, i u njima, nikakvog zdravorazumskog dijaloga nema. Uzgred budi rečeno, Macron mi nije ni malo drag niti poželjan, utoliko mi je poželjnija mogućnost nesputanog demokratskog dijaloga, gde ne stavljam život na kocku onog momenta, kada se sa političkom numenklaturom (u nas bagrom) ne slažem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Zemljotres kod Nikšića

Zemljotres jačine 3,4 stepena, sa epicentrom u blizini Nikšića, pogodio je večeras Crnu Goru.