Tramp kaže da je uvređen time što je Putin podržao Haris

Kandidat republikanaca na predsedničkim izborima u novembru Donald Tramp rekao je da je uvređen izjavom ruskog predsednika Vladimira Putina o podršci kandidatkinji demokrata Kamali Haris.
Tramp kaže da je uvređen time što je Putin podržao Haris
Foto: Beta/AP
Kako je preneo Tas, ruski lider je ove nedelje ironično rekao da je nakon što je predsednik SAD Džozef Bajden "povučen" iz predsedničke trke, Moskva podržala Kamalu Haris.
 
Putin je dodao i da je izbor na američkom narodu.
"Znam Putina. Znam ga vrlo dobro. Znate, on je podržao, ne znam da li ste ga čuli, podržao je Kamalu. Podržao je Kamalu! To me je jako uvredilo. Pitam se, zašto je podržao Kamalu. Sada je postao šahista", rekao je Tramp na skupu u Viskonsinu, dodajući da je možda to rečeno u šali.
Tramp je prethodno opisao Putina, kineskog predsednika Si Đinpinga i turskog lidera Redžepa Tajipa Erdogana kao šahiste svetske klase.
  • Timko

    08.09.2024 21:28
    Tramp se pravi da nije shvatio očiglednu Putinovu ironiju.
  • Lošmi

    08.09.2024 17:39
    Očigledno
    Putin se sprda, a Tramp to koristi za svoju promociju. Tramp ima šanse.
  • Banatski Brestovac

    08.09.2024 15:23
    Šanse nema da deda Tramp pobedi. Kamala ce sasvim sigurno postati predsednik USA i to je to. Rusofilijo tražite aparate,trebace vam jer ubrzo posle pada i vas kepec Putin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet