Tadić se izvinio timu i selektoru zbog "nepromišljenih izjava" posle poraza od Engleske na EP

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izvinio se selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima u nacionalnom timu.
Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije (FSS), Tadić se izvinio zbog "nepromišljenih izjava posle poraza od Engleske na Evropskom prvenstvu".
 
Kapiten Srbije Dušan Tadić počeo je utakmicu protiv Engleske na klupi za rezerve, u igru je ušao u 61. minutu, a nakon meča rekao je da nije zadovoljan odlukom selektora da kao kapiten ne bude u startnoj postavi.
"Teško mi je palo što sam počeo sa klupe. Pričao sam sa selektorom, ali sam teško prihvatio, jer je ovo ipak Engleska, ja sam kapiten, lider i najbolji igrač ekipe. Bez lažne skromnosti. Mislim da je trebalo da počnem, ali poštujem odluku selektora. Mogao bih mnogo više da uradim da sam igrao 90 minuta", rekao je Tradić posle poraza od Engleske 1:0.
 
Fudbalski savez Srbije objavio je na svojoj internet stranici da je u hotelu "Maksimilijan" u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan sastanak stručnog štaba A tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem i reprezentativaca Srbije.
"Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima", navodi FSS.
 
Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu, dodaje FSS, najavljujući odlazak nacikonalnog  tima u Minhen.
Drugi meč u grupnoj fazi na EP Srbija igra 20. juna  protiv Slovenije u Minhenu od 15:00.
 
Dan ranije predviđen je trening na Alijanc Areni.
  • G

    19.06.2024 07:13
    G
    I treba jer onda nema gradnje po NS!
  • Валтер браниСарајево

    18.06.2024 22:20
    Канда би било боље да није ни улазио ни он ни Јовић,Гудељ и још неки само због статистике , а приказаше ама баш ништа
  • Dejan

    18.06.2024 22:10
    Neverovatno kako večina komentatora kaže "izvinuo" ili "izvinuti", jeste da je vest sportskog tipa te asocira na neke fizičke aktivnosti, ali ipak je porazno kolika nepismenost vlada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.