Srpski džudista nakon ispadanja sa OI: Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo

Srpski džudista Nemanja Majdov burno je reagovao posle eliminacije na startu Olimpijskih kategorija, u kategoriji do 90 kilograma.
Majdov je u borbi protiv Grka Teodorisa Celidisa diskvalifikovan posle tri kazne, odnosno crvenog kartona odlukom sudija.
 
Procena je da je srpski džudista bio pasivan dobijajući tri žuta kartona. Da je Majdov bio besan videlo se odmah posle odluke sudije Jane Babiuk, nije želeo da se nakloni nakon borbe, a nakon toga je i zaplakao.
Ubrzo se Majdov oglasio i na Instagram gde je izneo niz uvreda.
 
"Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dve minute i ne pružiti mi šansu da uopšte pokažem bilo šta... Jesu vam to te vrednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go**a satanistička", napisao je Majdov.
Po njegovim rečima, jedino ga i diskvalifikacijom mogu zaustaviti.
 
"Sto odsto sudijska kontrola ishoda meča... Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, ćutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao", dodao je Majdov.
On je poslao i poruku novinarima da nije izgubio, "jer je to malo teže za izvesti", već su ga diskvalifikovali "na tri kazne koje su izmislili".
 
"Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi**m im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim da trošim vreme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla", zaključio je Majdov.
  • Miloje

    04.08.2024 10:12
    Bruka
    Ovaj lik je curica
  • Dragan

    03.08.2024 21:37
    Ne podrzavam recnik
    Kojim se Nemanja obratio ali je sve u pravu. Pravila su toliko obesmisljena i dvosmislena da sudija ima neogranicenu mogucnost manipulacije. Meni pogotovo smeta sto su pomocne sudije sklonjene sa borilista. Sede za monitirom i sigurno ne mogu da sagledaju situaciju sa strunjace. Treba vratiti izvorna pravila koja su bila vrlo jasna i ne dvosmislena.
  • bora

    02.08.2024 11:36
    bice zestoko vraceno
    Od 1945 godine Srbi izvan Srbije donose frustacije iz svojih
    zaseoka u Srbiju koju nikad ne bi videli da nije bilo komunizma
    i Tita uz to uzivajuci sve privilegije koji im omogucuju lopovluk.
    Nazalost neko ne primecuje trendove u drustvu i mrznju srba
    iz srbije prema ovakvom ponasanju.Videcete kakvo ce vam
    biti vraceno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Međedović bez trofeja u Istanbulu

Teniser Srbije Hamad Međedović nije uspeo da osvoji ATP čelendžer u Istanbulu, pošto je danas u finalu poražen u dva seta 4:6, 2:6 od Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Sabalenka osvojila titulu na US openu

Druga teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka osvojila je titulu na US openu, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu sa 2:0 po setovima 7:5, 7:5.