Objavljena rang-lista za MVP nagradu OI: Na njoj Jokić i Bogdanović

Svetska košarkaška federacija objavila je rang-listu za MVP-a na Olimpijskim igrama, gde je Nikola Jokić na drugom, a Bogdan Bogdanović na šestom mestu.
Srbija pobedom nad Australijom 95:90 je dospela među najbolje četiri ekipe, vođena Nikolom Jokićem i kapitenom Bogdanom Bogdanovićem, što i Fiba primećuje, prenosi RTS.
Svetsksa košarkaška organizacija je na svojim društvenim mrežama objavila završnu rang-listu kandidata za MVP znanje. Nikola Jokić je "skočio" na drugom mesto, iznad njega je jedino as SAD-a Lebron Džejms.
"Džoker" je na 19,5 poena, 11,8 skokova i 7,5 asistencija. 
 
Na šestom mestu je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović sa 18,5 poena, 4,5 skokova i 4,3 asistencije.
 
Na listi su još Nemci Denis Šreder, Franc Vagner i Danijel Tajs, Francuzi Viktor Vembanjama i Geršon Jabusele, kao i Amerikanac Entoni Dejvis.
 
Srbija igra polufinale protiv SAD u četvrtak od 21.00.
  • 1:0

    07.08.2024 20:58
    Mislim da će deda biti MVP pa čak iako izbacimo Amere u polufinalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.