Stojković pred Dansku: Najbitnije je da se niko ne žali na povrede

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je pred duel sa Danskom u Ligi nacija da je najbitnije da se niko od igrača ne žali na povrede i da su svi u konkurenciji za tim.
Stojković pred Dansku: Najbitnije je da se niko ne žali na povrede
Foto: Beta (Branislav Božić/arhiva)

"Najbitnije je da se niko ne žali na povrede. Takav je izveštaj doktora. Svi igrači su u konkurenciji za tim. Umor postoji, ali i Danci su igrali sa Švajcarskom. To je profesionalni fudbal, na tri dana se igraju utakmice. Moramo da osvežimo ekipu za sutra. Važno je da dobro spavaju, da ishrana bude ok i da sutra budu spremni za izazov kakav je Danska", rekao je on, a preneo Mozzartsport.

Srbija će sutra u gostima igrati protiv Danske u drugom kolu Divizije A Lige nacija.
 
"Danska je uvek bila neugodan rival. Pokazuju to iz ciklusa u ciklus. Redovni su učesnici svetskih i evropskih prvenstava. Nedavno smo odigrali meč od izuzetne važnosti. Završeno je 0:0, ali su oni bili zadovoljniji. Sutra očekujem da bude utakmica na takvom nivou. Svaka utakmica predstavlja izazov. Došli smo da odigramo najbolje što možemo, maksimalan otpor i dobar rezultat", dodao je Stojković.
U prvom kolu, Srbija je u četvrtak u Beogradu odigrala nerešeno sa Španijom 0:0.
 
"Danska je ekipa koja se nije previše promenila u odnosu na pre dva meseca. Kristijansen i Mele nisu sa njima, ali imaju kvalitetne zamene. Ne očekujem da će se nešto značajno promeniti u sistemu, postavci, taktici. Napravili smo dobru analizu i znamo šta nas očekuje", rekao je Stojković
  • Darko

    09.09.2024 07:48
    Vase su jedine sanse, ako bi ucestvovali na paraolipijadi, sledeci put. Mozda bi usli u prvih 20.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.