Uhapšen lovac koji je tokom lova ranio dečaka iz Pirota

D. I. (58) iz Pirota, koji se sumnjiči da je tokom lova ranio trinaestogodišnjeg dečaka i tako izvršio krivično delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti, uhapšen je.
Uhapšen lovac koji je tokom lova ranio dečaka iz Pirota
Foto: Pixabay
Kako je policija saopštila, D. I. se sumnjiči da je juče u lovu pucao u divljač, a deo sačme je pogodio dečaka. Povređeni dečak zbrinut je u Kliničkom centru Niš.
Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pirotu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Dečak je operisan je u UKC Niš i trenutno je u stabilnom stanju.
 
"Trinaestogodišnjem pacijentu iz Pirota, nakon jučerašnjeg prijema i dijagnostike, zbog povreda grudnog koša, od strane grudnog hirurga urađena torako-drenaža. Tokom večeri, neurohirurške povrede glave, sanirane su operativno i pacijent je trenutno hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju. Trenutno je svestan, komunikativan, stabilnih vitalnih parametara", kažu u UKC Niš.
 
Dečak je sa prostrelnom ranom u predelu butine i bedrene kosti, povredom glave, grudnog koša i abdomena, nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostike u Pirotu, dovezen juče u niški Klinički centar.
 
On je bio u lovu sa svojim ocem u ataru sela Vlasi, nedaleko od Pirota kada je pogođen iz sačmare. 
  • Realno

    09.01.2023 12:40
    1. Dete nema šta da traži poted naoružanih ljudi, bilo na lovištu ili van njega.
    2. LOV JE PRIMITIVNO ZLO KOJE TREBA ZAKONOM ZABRANITI!
    End of story.
  • Komsha

    09.01.2023 11:46
    Pijani lovci
    Idu kroz njivu pojani do kafane naoružani...
    U zadnjih par meseci puno vesti sa lovcima. Ubijanje, maltretiranje životinja, kačenje glava na zidove kao trofeji..
    Pa sada još i decu vode.. Tj vode odavno, ali sada je prekardašilo
  • Bokerica...

    09.01.2023 11:26
    ... Bez udarne igle
    Lovci, postoje sada i drugi vidovi timbildinga sa pesacenjem u prirodi. Ne morate vise nositi pusku i pucati na sve sto se krece. Prehrana divljaci preko zime je nesto cime treba da nastavite da se bavite, jer je to vasa najbolja aktivnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.