Vučić: Tomu napadaju idioti, mi smo molili njegovog brata da otvori nešto posla za ljude u Vranju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "idioti napadaju" ministra Tomislava Momirovića zbog odluke njegove porodice da kupi imovinu preduzeća "Nova Jugoslavija" iz Vranja.
Vučić: Tomu napadaju idioti, mi smo molili njegovog brata da otvori nešto posla za ljude u Vranju
Foto: 021.rs
"Oni napadaju Tomu što njegov brat gradi fabriku u Vranju? Mi ga terali, mi ga molili da otvori nešto posla za ljude u Vranju. Oni ga napadaju idioti", rekao je Vučić tokom posete jugu Srbije.

Kako je potvrđeno za N1, kompanija Mona d.o.o. iz Beograda, u vlasništvu porodice ministra Tomislava Momirovića, kupila je na licitaciji za 43,6 miliona dinara imovinu Grafičko-izdavačkog preduzeća "Nova Jugoslavija" iz Vranja.

Mona se na licitaciji pojavila kao jedini ponuđač za kupovinu imovine štamparije koja je u stečaju od 2010. godine.
 
Prodato je 14 objekata grafičke industrije, među koijima su dva magacina, kotlarnica, portirnica i pomoćna zgrada toaleta, ukupne površine oko 2.300 kvadrata, koji se nalaze na Trgu bratstva i jedinstva u Vranju, objavile su Južne vesti.
 
Kao je za N1 kazao poverenik stečajnog upravnika Branislav Milosavljević, u pitanju su prazni i oronuli objekti, u kojima odavno nema mašina, a plac je zarastao u korov.
On ističe da ova imovina ima isključivo lokacijsku vrednost, ukoliko se svi objekti sruše i na njihovom mestu grade novi.
  • Cc

    10.04.2024 07:40
    Pokrasce
    Nusta i nikome nece platiti, izuzev mita stecajnom upravniku da obezvredi jos vise
    Tu ce, prema prorocanstvu Vucic, biti molebanski kamen korupcije i besposlice.
  • Инспектор Вишекруна

    03.08.2023 22:31
    Какве молбе?
    Какве молбе за улагања на слободном тржишту?
    Неко ће инвестирати тамо где очекује мању зараду због молбе власти???
  • Sasa

    03.08.2023 00:18
    Mante se ćorava posla
    A hteo sam ja kupiti sa radničkom platom, al sam diskvalifikovan, moj novac nije legalan a njihov jeste nakrao se zlikovc na vreme.... A ja niti sam krao niti sam zlikovac drugi su posteno zaradilllili... Ko da ja nisam pošteno zaradio, odvajajući stono narod kaže od usta....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija