Predsednik opštine Sokolac glasao na Vračaru: Kakve veze sa tim ima 30 miliona dinara?

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd Mila Popović saopštila je da je načelnik opštine Sokolac (RS) sa porodicom glasao na Vračaru.
Predsednik opštine Sokolac glasao na Vračaru: Kakve veze sa tim ima 30 miliona dinara?
Foto: 021.rs

Kako je navela Popović, Grad Beograd dao 30 miliona dinara opštini Sokolac.

"Svaki dobronameran čovek zna da ste tako našim parama kupovali glasove, baš kao što zna da ste organizovano dovozili ljude u Beograd samo da bi nastavili da vladate i uništavate Beograd kao što to radite već 10 godina. Zato vam danas studenti i sugrađani skandiraju Šapiću, lopove", navodi se u saopštenju.
 
Popović je navela da se vlast pravi da to ne čuje i da ne zna "da ih Beograd neće".
"Pravite se da je sve normalno iako svaki objektivan posmatrač kaže da su rezultati koje slavite sramota koje će se stideti i vaša deca. Ćutite i pravite se da je sve normalno iako znate da Marinika Tepić i Miroslav Aleksić štrajkuju glađu samo da bi omogućili građanima našeg grada da biraju vlast kakvu oni hoće. Ne razumete da mi nikada nećemo pristati da nam fantomi biraju gradonačelnika jer bi to značilo da smo odustali od svega što Beograd jeste, što je bio i što će biti bez obzira na Vaš lopovluk, ucene i prisile", istakla je Popović u saopštenju.
 
 
Kako prenosi N1, vozila firme preduzetnika koji je privođen uoči izbora u crnogorskom gradu Nikšiću pre dve godine i kome je prošle godine zabranjen ulazak u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine (BiH), uočena su na lokaciji gde su dovoženi glasači iz BiH na nedeljnim izborima u Srbiji.
 
Najmanje pet vozila sa oznakama firme za obezbeđenje "T&M Group Solutions" uočili su reporteri Radija Slobodna Evropa (RSE) u blizini beogradske "Štark arene", najvećeg koncertnog i sportskog prostora u glavnom gradu Srbije, u toku izbornog dana, dok su grupe muškaraca, bez oznaka obezbeđenja, onemogućavali ulazak u prostor dvorane.
 
Prema podacima iz Agencije za privredne registre, radi se o firmi čiji je direktor i suvlasnik bivši rukometni reprezentativac Dane Šijan.
 
Osim firme u kojoj je suvlasnik Šijan, kod "Štark arene" uočena su vozila prevoznika sa tablicama Bosne i Hercegovirne.
U pitanju su "IN turs" iz mesta Rudo u blizini granice sa Srbijom, kao i "Kuna Tours" iz Foče, takođe na istoku BiH, kako pokazuju fotografije i snimci novinara RSE, ali i snimci sa društvenih mreža.
 
"IN turs" registrovan je za prevoz putnika i robe od 2015. godine. Vlasnik firme je Vladimir Novaković, a direktor Marko Novaković.
 
Marko Novaković u novembru ove godine izabran je za predsednika Opštinskog odbora stranke "Narodni front" u Rudom.
  • Zeljko

    21.12.2023 05:57
    Mozda....
    Ako je glasanje tajno, a i da su glasala lica iz BiH, kako znate za koga su glasali???
  • Misadosta

    20.12.2023 16:29
    Sve je to nas narod,jedan narod i treba da glasaju u čemu je problem , pa pogledajte hrvate iz Bosne gde glasaju u čemu je problem
  • Profa67

    20.12.2023 08:24
    Pravda
    Ako je Cicko Bjelica državljanin Srbije i ako ima prijavljenu adresu i on ima pravo da glasa. Za mene je zanimljivo da su problem bosanci kojinglasaju a nisu problem čačani,kragujevčani,vranjanci koji imaju stanove u Beogradu i po istom principu glasaju u Beogradu. U poslednjih 10 godina preko 50000 novih glasača u Beogradu su iz unutrašnjosti Srbije i Republike Srpske. Nikla su čitava nova naselja , Stepa,Kumodraž,Mirijevo 3, blokovi na Novom Beogradu,Beograd na vodi....... U čemu je problem? Problem je u neažurnosti sistema!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija