Tepić: RTS da uključi predstavnike SPN u Dnevnik da građani čuju za izbornu krađu

Marinika Tepić zatražila je danas od Radio-televizije Srbije (RTS) da predstavnike koalicije SPN uključi u centralni, drugi Dnevnik.
Ona to traži kako bi građani čuli o protestu liste "Srbija protiv nasilja" zbog, kako je navela, "izborne krađe glasova u Beogradu".

"Predsednik države Aleksandar Vučić ušetao je sinoć u RTS i 30 minuta ismevao našu borbu. Tražimo da pod istim uslovima i mi budemo u dnevniku RTS-a", rekla je Tepić novinarima ispred zgrade stare Skupštine.

Ona je dodala da je ta koalicija pratila program RTS-a i da, kako je navela, "sinoć i jutros, sve do ovog momenta, nije bilo ni reči na toj televiziji o ovim dešavanjima".
 
Sem Marinike Tepić, novinarima se obratio i drugi nosilac izborne liste Miroslav Aleksić, tako što su izašli ispred zgrade stare Skupštine gde se nalazi sedište Republičke izborne komisije, u kojoj su sinoć oko 18 časova započeli štrajk glađu.

Oni su nastavili sa štrajkom glađu dok ne bude doneta odluka o ponavljanju izbora u Beogradu.

  • Tomislav47

    20.12.2023 09:30
    Tepih Đilas
    Nerazumem glasače koji su glasali za Gospodina Đilasa,jel su zaboravili njegovu pljačku za vreme njegove vladavine. Hoće da zatvori Pink i Hepy radi rialti programa a on je prvi to otvorijo i opljačkao grad BG. Sad opet ima puno para u Opštini Beograd pa bi sad da pokrije troškove što je potrošijo za kampanju.
  • Tomislav47

    20.12.2023 09:20
    Tepić Đilas
    Gospođa tepić je toliko ubeđena u njene i Dilasove laži da je i sebe ubedila da je to istina.
  • Vlajko

    20.12.2023 08:47
    Uvek isto
    Opet lagarije. Gledali dnevnik i nisu videli izveštaj sa sve njihovim zahtevima, a videlo 2 miliona ljudi. Dokle bre samo lagarije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija