Nestorović: Dva odbornika sa liste "odbegla", prekinula kontakt bukvalno posle izbora

Branimir Nestorović sa liste "Mi - glas iz naroda" nazvao je dva beogradska odobornika te liste "odbeglim" i rekao da bi bilo dobro da se održe novi izbori u Beogradu.
Nestorović: Dva odbornika sa liste "odbegla", prekinula kontakt bukvalno posle izbora
Foto: FoNet
Nestorović je u skupštini grada rekao da su ta dva odbornika, koja nije imenovao, "prekinula kontakt sa nama bukvalno posle izbora i više se nisu javljali osim preko medija i društvenih mreža", prenosi N1.
"Malopre sam rekao da bi bilo izvanredno da budu novi izbori, da se ti prebezi nauče da to (preletanje) nosi rizik", rekao je Nestorović.
 
Ocenio je da su novi izbori najbolji da se reše tenzije, a upitan o "krađi izbora" rekao je da "mi ne možemo da dokažemo krađu, a kad ne možemo da dokažemo, onda ne govorimo o njoj".
Dodao je i da će odbornici sa njegove liste izaći iz sale ako bude glasanja, ali da po svemu sudeći toga danas neće biti.
 
Inače i predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je moguće ponavljanje beogradskih izbora, ukoliko ne dođe do dogovora sa predstavnicima liste "Mi - glas iz naroda".
 
Konstitutivna sednica Skupštine Beograda danas je odložena je za 1. mart, zbog nedostatka kvoruma.
  • Istok Zapad

    20.02.2024 06:38
    Novac , šuškeća valuta..
  • Vesna

    19.02.2024 18:40
    Nestorovic: dva odbornika odbe
    Nestorovic kaze da nemaju kontakt sa odbornicima....nije istina da oni mogu na ovaj nacin da nestanu i da se ne zna sta je sa njima. Nema ih, onda sledeci na izbornoj listi ulazi na mesto odbornika! To je jedina istina, a sve drugo je laz, laz je Nestorovic i te bitange koje i dalje lazu narod i izigravaju opoziciju samo zbog sledecih izbora, na kojima ce nas opet varati!
  • alan cumak

    19.02.2024 16:10
    "mi ne možemo da dokažemo krađu, a kad ne možemo da dokažemo, onda ne govorimo o njoj"! Ali sve ostalo o cemu govori, sigurno moze da dokaze - vanzemaljci, rascepi u prostoru, CIA zavere. Zasto sad ne kaze da sve ima na youtube-u? Gde mi zivimo, majko mila!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.