Đilas: Vlast je u problemu ako opozicija ne učestvuje na beogradskim izborima

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da iskreno veruje da je vlast u problemu ako opozicija ne bude učestvovala na beogradskim izborima, raspisanim za 2. jun.
Đilas: Vlast je u problemu ako opozicija ne učestvuje na beogradskim izborima
Foto: 021.rs
"Iskreno verujem da je bojkot 2020. poslužio da svi shvate da u Srbiji nešto nije u redu, da sada to znaju i građani Srbije i Evropa kojoj težimo", naveo je Đilas u "Dnevniku jednog opozicionara" objavljenog u listu Danas.
 
Ocenio je da je borba za izborne uslove teža, ukoliko se pod trenutnim uslovima izađe na izbore.
Đilas se osvrnuo i na reči sudije Apelacionog suda Miodraga Majića, podsećajući na to da je on ocenio da je za bojkot izbora "neophodno da imamo izbore - a mi ih nemamo".
Članice koalicije "Srbija protiv nasilja", čiji je i SSP deo, održale su sastanak u petak, nakon kog je konstatovano da je šest stranaka za izlazak na izbore, a tri protiv.
  • TBL

    20.04.2024 18:28
    Sklonite ovog čoveka, samo pravi štetu! Čuj, bojkot je POKAZAO da smo u problemu LOL. Više od decenije ovaj zamajava ljude i pravi građane budalama! Svi moramo izaći, a za tebe svakako niko normalan i neće glasati, jer si u dogovoru s diktatorom!
  • Јаки

    20.04.2024 12:14
    Демократија
    Шта би са њом?!
    Ако хоћете да је следите, онда морате поштовати већину у одлучивању а не цепање!!!
    И шта ћемо сад?!
  • Đilas

    20.04.2024 11:55
    Vučić
    Pa lepo si ga savetovao još2010 god da izađe iz radikala i osnuje stranku sve mi se čini da si na njegovoj strani i da radiš za njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.