Deo opozicije večeras u debati na RTS-u: Manojlović pozvao Vučića da dođe, kad već Šapiću brani

Nosilac liste "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" Savo Manojlović pozvao je Aleksandra Vučića, čije je ime u nazivu svih liista SNS, na debatu.
Manojlović je pozvao Vučića da danas učestvuje s kandidatima opozicije za gradonačelnika Beograda u debati na RTS.
 
Manojlović je u saopštenju pozvao Vučića da se lično pojavi u debati ukoliko, kako je naveo, ne sme da pošalje Aleksandra Šapića, koji je takođe kandidat za gradonačelnika Beograda.
"Danas ćemo imati debatu na RTS-u, konačno, pet dana pred izbore. Odazvali smo se i Dobrica Veselinović i Branislav Antonijević i ja. Ono što još čekamo jeste ko će se osmeliti da dođe ispred SNS-a", kazao je on, piše u saopštenju.
Manojlović je ocenio da Vučić ponižava Šapića zabranjujući mu da se odazove ovom pozivu.
 
"Možda je najbolje da on (Vučić), kao nosilac liste, skupi hrabrost i izađe na TV duel, valjda neće da šalje 'nekog Orlića i Jovanova' koji će upadati u reč", rekao je Manojlović.
  • Fića

    29.05.2024 10:06
    Vučić i "TV Dueli"
    Teško da če Vučič smeti da izađe na "TV Megdan".
    Nema on "šta treba" za tako nešto...!
    Više je za monologe.
  • Arkadije

    28.05.2024 19:24
    Savo majstore.
    Pokaži navodnoj opoziciji i vlasti koje Savo ! Budućnost Srbije.
  • Pedja

    28.05.2024 15:07
    Pedja
    Ogromna Sramota za RTS kojeg svi placamo da pred Izbore pusti jednu emisiju od 40 minuta! I ovako bez uslova ima Savo vise da dobije glasova kao i cela Opozicija koja izlazi od AV! Bas mi se zgadili AV i bagra!!! Bravo Savo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.