Ćuta: Ono što smo danas videli je Kolumbija

Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ocenio je da je današnje glasanje na lokalnim izborima u Srbiji obeležio "niz nepravilnosti" za koje je optužio Srpsku naprednu stranku (SNS).
"Ono što smo danas imali prilike da vidimo jeste Kolumbija", kazao je Jovanović agenciji Beta.
Dodao je da koalicija "Biramo borbu", čiji je Ekološki ustanak deo, nije iznenađena dešavanjima tokom izbornog dana.
"Bili smo spremni na sve što se dešavalo a ono što nas dalje čeka je borba", rekao je Jovanović.
 
Koaliciju "Biramo borbu" čine Zeleno-levi front, Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Ekološki ustanak, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije.
  • Opozicionar

    03.06.2024 19:43
    Gore od Kolumbije
    Svi vi koji govorite Ćuti da ćuti ste i doprineli ovakvom ishodu. Sedeli ste kući u svojim toplim domovima, umesto da budete na biralištima i baš vas je bilo briga za stvarne sistemske promene. Ne može Ćuta da sruši narko-kartel državu, već građani svojim glasačkim listićima.
  • Stojan

    03.06.2024 17:50
    Parazitima,prevarantima ,i šarlatanima svako smeta,ko god im na put stoji. Gde oni nemogu da se bogate ,pljačkom , prevarom i manipulacijom...
  • Lala

    03.06.2024 05:25
    Dragane....
    Kada nemaš šta pametno ti samo reci kriv je Đilas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija