Vučić: Batinaši tukli poštene ljude iz SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je uveren da će koalicija okupljena oko SNS još ubedljivije pobediti na lokalnim izborima nego prošle godine na decembarskim.
Vučić je indirektno optužio opoziciju za nekoliko incidenata koji su obeležili izborni dan.
Na molbu N1 da prokomentariše to što se "narod bije po ulicama", Vučić je odgovorio da "batinaši tuku poštene ljude".
"Ne bije se narod, nego batinaši tuku poštene ljude iz SNS zato što ne mogu da ih pobede. I večeras ćemo da pobedimo još ubedljivije nego prošli put", rekao je Vučić, koji je stigao u izborni štab SNS u vreme zatvaranja biračkih mesta.
 
Tokom izbornog dana, između ostalog, u Novom Sadu je napadnut novinar Danasa Uglješa Bokić koji je pravio prilog o događajima na Novosadskom sajmu, gde su opozicioni lideri i aktivisti primetili kol centar SNS i pokušali u njega da uđu. Nakon što je stigla i policija, aktivisti SNS su izašli na drugi ulaz. Na društvenim mrežama objavljen je, između ostalog, i snimak napada na Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta u Beogradu.
  • Fića

    03.06.2024 08:11
    "Poštenje i sns - ovce"...?
    "Poštenje i sns- ovci"...?!
    "Kralj Ibi" (i ne bi) , se baš, zaneo...!
    Potražite na Netu snimak sa Dorćola hde se čuje sns batinaš kako preti čiveku ispred neke sumnjive rabote "kako je on takve u zatvoru silovao"...!
    Izgleda da je to u toj političkoj grupaciji skoro sve sam "višekruna i belivuk...?!
  • Neko

    03.06.2024 08:01
    Pa batinaše jedino vi imate!
    Kakvi batinaši tukli vaše poštene ljude.Batinaše imate vi ali nemate poštene ljude!
  • Zika zivac

    03.06.2024 07:41
    Ti kao i svi iz sns-a nevini ste samo u lakat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija