OIK Vračar: Nema razlike između zapisnika i stanja u izbornom materijalu

Opštinska izborna komisija (OIK) Vrčara objavila je da je danas ustanovljeno da "nije bilo razlike između zapisnika o radu biračkih odbora i stanja u celokupnom izbornom materijalu", s izbora 2. juna.
OIK Vračar: Nema razlike između zapisnika i stanja u izbornom materijalu
Foto: 021.rs
U saopštenju OIK-a na sajtu te beogradadske opštine piše da je, na zahtev članova opozicije iz izborne komisije, izvršen uvid u izborni materijal.
"Uvidom je ustanovljeno da nije bilo razlike između Zapisnika o radu biračkih odbora i stanja u celokupnom izbornom materijalu", navodi se.
Prema preliminarnim rezulatima, u toj opštini lista "Biramo Vračar" osvojila je 28 mandata, a koalicije oko Srpske napredne stranke njih 25.
 
Lista "Vračar Vračarcima" ima tri mandata, liste Zeleni pokret Vračara, Narodna lista i  Dosta je bilo, po dva madata dok je jedan mandat pripao listi Mi smo Vračar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.