Ponoš o litijumu: Vučić je najbolji PR kompanije Rio Tinto, nemaju takav marketing nigde u svetu

Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš je danas podržao za 28. jun najavljeni protest u Loznici protiv kompanije Rio Tinto.
Ponoš o litijumu: Vučić je najbolji PR kompanije Rio Tinto, nemaju takav marketing nigde u svetu
Foto: Beta/AP
On je kritikovao stavove predsednika Srbije u vezi sa litijumom.
 
"Naravno, na tome (protestu u Loznici) ne treba stati i to treba nadograditi", kazao je Ponoš za N1, a povodm tog protesta koji je najavilo više udruženja aktivista.
On je ocenio i da predsednik Srbije, putem konferencija za novinare, medijski zastupa interese kompanije Rio Tinto, te da, kako je kazao, "radi PR (odnose s javnošču) za Rio Tinto".
Dodao da ta kompanija "nigde u svetu ne može da ima bolji PR nego da im to radi šef države", te da, kako je kazao, "nigde u svetu nij zabeležno to što je Rio Tinto dobio" u Srbiji.
 
Vučić  je sinoć naveo da želi da građani Srbije odluče o otvaranju rudnika litijuma, kao i da to nije odluka koja se donosi brzo.
 
Dodao je da je o tom pitanju potrebno otvoriti diskusiju kojom će dominirati argumenti, a ne, kako je naveo, prazne priče poput one pod nazivom "Ne damo Jadar".
  • Miloš

    26.06.2024 11:59
    E samo kad si se ti javio..
  • Vojo

    25.06.2024 20:22
    Овакви боље да се покрију ушима и не коментаришу поступке некоме коме нису ни подно пупка, па макар некако били и генерали.
  • Zemlja čudesa

    25.06.2024 20:16
    Ako ne najbolji, sigurno je najplaćeniji PR Rio Tinta. Radi na %.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija