Vučić najavio uživo prenos izgradnje Nacionalnog stadiona: Radiće se u tri smene, uskoro počinjemo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će radnici uskoro započeti rad u tri smene na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu kod Beograda.
Vučić najavio uživo prenos izgradnje Nacionalnog stadiona: Radiće se u tri smene, uskoro počinjemo
Foto: 021.rs
Dodao je da će građani u prenosu uživo moći da prate kako napreduju radovi.
"Sve što sam govorio, ispunićemo na vreme, uz bezbroj problema i muka, ali uz ogroman trud ovih radnika", rekao je Vučić u video-obraćanju na Instagramu.
Zahvalio se radnicima za trud i naveo da na gradištu za "Ekspo" i nacionalni stadion "vri kao u košnici" od broja radnika i mašina.
 
"Da bismo sve stigli da završimo na vreme, uskoro će rad na Nacionalnom stadionu biti u tri smene, a svi građani će u živom prenosu moći da prate kako naša fudbalska lepotica napreduje", naveo je Vučić.
 
  • beznadežna

    29.06.2024 18:58
    Ima li kraja?
    Da li je moguće da nema kraja neodgovornom arčenju svega što vredi u ovoj zemlji? U zemlji gde postoji problem nedostatka pijaće vode u barem 20 opština, u zemlji poniženih zdravstvenih radnika koji se organizovano odvode u Nemačku, gde učenici batinaju ponižene nastavnike, gde su laž, prevara i bezakonje zauzeli svaku poru države, šta čekamo? Ima li kraja ovom političkom paklu?
  • Musa kesedžija

    29.06.2024 12:23
    Sladoled
    Pa ti si lud skroz naskroz.
  • Stručnjak

    29.06.2024 10:12
    Na kojoj televiziji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija