Svečlja: Vučić će biti uhapšen ako dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva.
Svečlja: Vučić će biti uhapšen ako dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva
Foto: Beta (AP/Marjan Vučetić)
Svečlja je to rekao komentarišući plakate na severu Kosova, na kojima se, uz fotografiju Vučića, navodi "vrhovni komandante čekamo te".
"Kažu da čekaju da dođe predsednik Srbije i nazivaju ga komandantom. Ako dođe bez zahteva našem Ministarstvu spoljnih poslova i dijaspore, čekamo ga i onda ga možete posetiti u zatvoru, gde su već neki njegovi prijatelji", naveo je Svečlja na svom Fejsbuk nalogu, prenosi Kosovo onlajn.
Plakati sa Vučićevim likom su, tokom prethodne noći, postavljeni u sve četiri opštine na severu Kosova. 
  • Bob Rock

    01.07.2024 12:34
    Sto za jednog
    Kada hoces da odes na neki prostor za koji je potpisana Kapitulacija,e ondak treba da zamolis da te serif iz te drzave dozvoli ulazak,u suprotnom ces biti vucaran po gradu sa lisicama.I dosta je bilo da Srbija izigrava zaostalog brata u razvoju..
  • Deda Joca

    01.07.2024 07:43
    Možda bolje
    A da ne podnese zahtev, već molbu? Lepše zvuči kad 'oćeš kod komšije, pa ga zamoliš da ti dozvoli, zahtev je malo grub...
  • Noki

    01.07.2024 07:25
    On je prodao Kosovo,nema lova nazad...loša rabota !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija