Dačić: Napad na Trampa posledica kampanje mržnje, slično se dešava Vučiću

Ministar unutrašnjih poslova policije Ivica Dačić osudio je pokušaj ubistva Donalda Trampa.
Dačić je mu je u saopštenju koje prenosi MUP poželeo mu brz i uspešan oporavak, dodajući da je atentat na bivšeg predsednika SAD tragičan dokaz kakve su posledice kampanje mržnje, pretnji i dehumanizacije jednog čoveka.
"Sve je to, u stvari, bila moralna, medijska i politička priprema za ubistvo, i njegovo opravdanje. Kako se videlo, to postaje i veoma ozbiljan bezbednosni rizik. Nešto slično se sprovodi i u Srbiji, kroz napade na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu", rekao je Dačić u saopštenju koje prenosi MUP.
Tramp je povređen u pucnjavi u subotu uveče tokom svog mitinga u Batleru u Pensilvaniji. 
 
Naoružani napadač i najmanje jedan posetilac skupa su ubijeni, saopštila je tajna služba, a još dve osobe koje su prisustvovale mitingu su teško povređene. 
  • Fića

    15.07.2024 08:05
    Većega poltrona nema...?
    Ili, ipak ima...?!
    Čak, čitava plejada, jadnih likova.
  • Dik

    14.07.2024 23:30
    Kako ti nije dosta samog sebe ?
  • Iz kuće

    14.07.2024 22:56
    Sve počinje
    Toliko ste svi jadni a ko vas istinski podržava ima veliki manjak malih sivih ćelija.Sram sve da vas bude ako su vas roditelji naučili sta je sve sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f