Kosovska agencija: Radoičićeva vila procenjena na dva miliona evra

Agencija za upravljanje zaplenjenom i konfiskovanom imovinom na Kosovu saopštila je da je ukupna vrednost zaplenjene imovine osumnjičenih za slučaj "Banjska" procenjena na više od 3,4 miliona evra.
Od toga, dva miliona evra vredi vila Milana Radoičića na jezeru Gazivode.
 
Bogatstvo osoba koje traže pravosudni organi na Kosovu zbog slučaja Banjska procenjuje se na 3.430.748 evra, objavio je portal Kossev.
 
Bespravno izgrađena vila na državnoj imovini je najvrednija imovina Milana Radoičića, ocenila je Agencija.
Od ukupne sume zaplenjene imovine, 3.103.178 evra je u nekretninama u koje, pored vile, spadaju i penthaus u vrednosti od 644.400 evra, restoran u vrednosti od 400.000 evra, kancelarija u vrednosti od 82.065 evra, kao i stan u vrednosti od 69.220 evra.
 
Pored toga, u rukama države je 39 zaplenjenih vozila, vrednih 327.570 evra.
 
Prema podacima Agencije, mesečni trošak upravljanja imovinom za osiguranje iznosi 420 evra.
 
Bivši potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić preuzeo je odgovornost za napad na Banjsku, 24. septembra prošle godine.
  • Nikola

    16.07.2024 10:46
    Ti komentari da neko glasa za novac je već toliko korišćeno od nekih da je postalo neukusno imajući u vidu rezultate svih izbora a bilo ih je zadnjih godina,predstavljaju uvredu za ljude.Svako ko nije glasao za opoziciju je plaćeni bot.E pa da hejtere za koje nisam siguran da nisu plaćeni,razočaram nisam član ni jedne stranke pa ni SNS, a vi hejteri sad za koje nisam siguran da nisu plaćeni udrite sa mirisima To sve govori o vama.Nisam baš siguran da će te ovo objaviti
  • zztop

    16.07.2024 09:33
    Sve će mu to biti vraćeno kad se junak NA KOSOVO VRATI , hahahaha
  • Novosađanka

    16.07.2024 07:05
    Patriote
    Pazi ove botove što i u komentarima brane ovog ....
    A kada ćemo saznati šta sve od imovine ima u Srbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.