Manojlović: Šolc da ostavi litijum i demokratiju srpskom narodu, nek uzme Vučića i stabilokratiju

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović poručio je danas nemačkom kancelaru Olafu Šolcu da "ostavi litijum i demokratiju srpskom narodu", a da uzme predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Manojlović: Šolc da ostavi litijum i demokratiju srpskom narodu, nek uzme Vučića i stabilokratiju
Foto: Beta/AP
Manojlović je na konferenciji blizu Palate Srbija na Novom Beogradu u kojoj će Vučić i Šolc prisustvovati Samitu o kritičnim sirovinama Srbije na kom će predstavnici Srbije i Evropske unije potpisati "Memorandum o razumevanju i strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima vrednosti baterija i električnim vozilima", kazao da se apsolutno ne slaže sa Memorandumom koji treba da bude potpisan.
Istakao je da kopanje litijuma predstavlja kršenje demokratije i ekoloških standarda.
Ocenio je i da su institucije korumpirane i da je građanska neposlušnost odgovor na to stanje.
 
Na ulicama blizu Palate Srbija prisutan je veliki broj policajaca i saobraćaj je privremeno zaustavljen u Bulevaru Mihaila Pupina.
  • @Sale

    20.07.2024 10:04
    “…Dve trecine posetilaca ovog sajta, na komentar da decu treba leciti novcem iz budzeta a crkve i manastire graditi donacijama preko sms poruka, ostavi negativan lajk...”

    Dragi prijatelju, to rade botovi iz javnih preduzeća, zaposleni samo zbog toga….
  • Za

    20.07.2024 01:09
    Marta
    A šta da urade sami? Gde smo mi danas? I prethodnih dana, godina? Ima jedan lep broj upornih, hvala im i na tome, ali zna se šta je kritična masa
    Umesto da branimo zemlju mi svi iz fotelja jurimo jednog teroristu
    I posle nam Šolc kriv, a ne Vučić
    Šolc sačuvao zelenu Nemačku, Vučić pravi pustinju, a Mali misli da uz pustinju ide i nafta, a možda misli da i pamuk raste
  • Šolcov plan

    19.07.2024 14:34
    Kosovo i Rio Tinto
    Šolcov plan za Kosovo i Rio Tinto neće proći !!
    Svi na blokade puteva i autoputeva i na građansku neposlušnost u vidu prestanka plaćanja računa za struju, vodu, poreze i sve ostalo!
    A zahtevi blokada su odbacivanje Šolcovih planova za Kosovo i Rio Tinto, ili vanredni izbori u Srbiji na svim nivoima jer Vučić nema legitimitet za ovo, pred izbore je drugo pričao !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.