Trojica sa poternice automobilom bežala policiji po Novom Beogradu, ispaljeni i hici upozorenja

A. N. (25) i A. K. (29), za kojima su raspisane poternice u vezi sa izdržavanjem kazne zatvora, kao i R. C. (24) za kojim se takođe tragalo, uhapšeni su juče na Novom Beogradu.
Trojica sa poternice automobilom bežala policiji po Novom Beogradu, ispaljeni i hici upozorenja
Foto: 021.rs
Policijska patrola Policijske stanice Novi Beograd je u ulici Španskih boraca pokušala da zaustavi automobil "fijat pandu" u kojem su se nalazili osumnjičeni, a kojim je upravljao A. N. 
 
Nakon što se on oglušio na znak policije i nastavio vožnju, policijski službenici su krenuli u poteru za vozilom u smeru Bulevara Mihajla Pupina.
Policijski službenici, koji su se već nalazili na Bulevaru Mihajla Pupina i koji su policijskim automobilom blokirali raskrsnicu ove ulice sa ulicom Aleksinačkih rudara, uočili su automobil u kom su bili osumnjičeni i uputili su se ka vozilu. 
 
"S obzirom da je A. N. nastavio da vozi ka njima, bez zaustavljanja, policijski službenici su, na bezbedan način i bez ugrožavanja okoline, ispalili u travnatu površinu hice upozorenja, nakon čega su osumnjičeni promenili pravac kretanja i pobegli u smeru Bulevara Nikole Tesle, gde su ih pripadnici Interventne jedinice 92 zaustavili i uhapsili", kaže MUP u saopštenju.
Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, protiv osumnjičenog R. C, kod koga je pronađena manja količina marihuane, podneta je krivična prijava za posedovanje narkotika, dok je protiv A. N. podneta krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti.
 
A. N. i A. K. biće sprovedeni na izdržavanje zatvorske kazne, dok će osumnjičeni R. C. biti predat nadležnoj policijskog stanici na dalje postupanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.