Milica Zavetnica je ventilatorima rešila problem u porodilištu: Ovo je odgovor ljudi na internetu

Nakon što su se trudnice i porodilje u GAK "Narodni front" u Beogradu", danima mučile u sobama bez klime, ministarka Milica Đurđević Stamenkovski se pojavila i rešila problem.
Ministarka za brigu o porodici i demografiju prisustvovala je donaciji rashladnih uređaja koji su, kako je navedeno, za GAK "Narodni front" obezbeđenji uz pomoć društveno odgovornih kompanija.
 
 
Na društvenim mrežama Đurđević Stamenkovski objavila je fotografiju na kojoj se vide ventilatori, uz poruku da se prethodnih dana "nisu bavili pisanjem saopštenja".
"Nismo izlazili pred kamere, nismo se bavili populizmom, već smo se trudili da rešimo problem koji je nastao zbog vanrednog visokih temperatura", reči su Milice Đurđević Stamenkovski.
 
 
Premda je reakcija i prikupljanje pomoći za porodilište bilo iznuđeno reakcijom javnosti na svedočenja trudnica i porodilja, i premda je sve ovo na kraju ispraćeno izjavama pred kamerama, Đurđević Stamenkovski je ipak tvrdila da se ne bavi populizmom.
Ipak, nova reakcija javnosti, barem one na društvenoj mreži X, usledila je posle fotografije - ventilatora. 
 
To je pokrenulo lavinu šaljivih tvitova o rešenjima Milice Đurđević Stamenkovski.
 
 
Na negativne komentare reagovala je i sama ministarka, poručujući kritičarima da nazovu kliniku i informišu se o donaciji.

"S obzirom na to da se na jednoj od fotografija našlo nekoliko ventilatora koji nisu raspoređeni po sobama ‘dušebrižnici’ su proglasili da je to ukupan broj rashladnih uređaja koji smo donirali, jer u njihovoj svesti sve treba da se slika, snimi, zabeleži… Ono što nije na Instagramu objavljeno – nije se desilo. Takvi pojedinci nisu vredni bilo kakve reakcije. Ovo napisah zarad mog tima koji se bori da što pre organizujemo ovu aktivnost. I zarad istine", pravdala se ministarka.
 

  • @Сведок

    25.07.2024 12:30
    Зато што...
    ... на пример пре 20 година темепратуре лети нису биле оволико екстремне.
    Али ок, дај шта даш.
  • Marko

    23.07.2024 12:57
    OK je biti Gay

    "Ok
    A kako ste vi pomogli?"

    ....tako što su mi pola plate uzeli za zdravsto, penziono i porez. To je dovoljno da se kupi jedna solidna inverter klima 12 sa ugradnjom. Za godinu dana samo ja sam platio klime za pola bolnice.......eto tako smo MI pomogli, botino.
  • Svedok

    23.07.2024 08:42
    Hor papagaja
    Nedostak klima uređaja je postojao i pre dvadeset godina. Zašto onda nisu kupljeni i postavljeni? Kako sada predstavnici bivše vlasti vide problem, a nisu ga videli onda?
    Zar su toliki bili zauzeti pljačkaškom privatizacijom pa nisu imali vremena da se bave nama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

VIDEO: Blokirani prelazi ka Kosovu

Predsednik Udruženja građana kosovsko-mitrovačkog okruga Radomir Raša Rojević saopštio je da je večeras u 18.30 časova počela blokada četri administrativna prelaza prema Kosovu i Metohiji.

Gujon uputio protestno pismo turskoj televiziji

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon reagovao je protestnim pismom upućenim glavnom uredniku turske nacionalne televizije (TRT) zbog najave emitovanja serije o Naseru Oriću.