Vučić dao novi rok: Sada je najavio da će "Tiršova 2" biti završena do proleća 2027.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je večeras radove na izgradnji dečje bolnice Tiršova 2 u Beogradu.
Najavio je da će ona biti završena pre početka specijalne izložbe Ekspo, dakle u martu ili aprilu 2027. godine.
 
"Došli smo da vidite da se radi u tri smene. Ovo je univerzitetska dečja klinika koja je obećavana 30 godina, 118 miliona evra koštaće građevinski radovi, velelepno će izgledati i završićemo je pre Ekspa, do marta, aprila 2027 godine",rekao je Vučić.
On je više puta ponovio da je za državu zdravlje ljudi najvažnije, da se uradi sve da se sačuvaju životi, te da se zato "u zdravstvo ulaže ogroman novac".
 
"Gradimo najmoderniju dečju kliniku i ona će biti ne samo za decu iz Beograda, nego iz cele Srbije i decu iz regiona", rekao je Vučić.
On je najavio od 1. septembra akciju preventivnih pregleda otkrivanja raka za građane starije od 40 godina, "kako bi se otkrilo od čega boluju i kako bi mogli da budu izlečeni".
Na kritike da je obećavao da će ova klinika biti završena 2022. godine, odgovorio je da "ti koji ga kritikuju nikada nisu napravili nijedan projekat".
 
U proleće 2019. predsednik Srbije je početak izgradnje nove dečije klinike najavio za proleće 2020. godine, a kasnije je postavio novi rok za završetak dečje klinike – do početka 2025.
  • BGD 011

    06.08.2024 11:05
    Isprani mozgovi
    @Dex, tebi vrane mozak popile, ili ti ga Pink isprao? SNS je na vlasti vec 12 godina i bebe se radjaju u budji za sve to vreme. Niko ne spominje demokrate osim vas SNS stetocina u svrhu pravdanja svog lopovluka i vas kojima Vucic mozak ispira. Dugove su napravili oni koji su nas u rat uveli 99. godine, a jedan lod njih je i stetocina Vucic. Pokusaj da vratis pamet u normalno stanje, ako mozes.
  • Dex

    06.08.2024 07:42
    @BGD 011, a kakve su bile bolnicke sobe i uslovi za boravak u njima u periodu od 2000-2012 dok su na vlasti bili tvoji ljubljeni zuti??????? Sta su oni izgradili za vreme svoje vladavine? U kakvim su dugovima ostavili drzavu?????? I sad bi ponovo na vlast. Pa nisu nam vrane popile mozak pa da njih ponovo pustimo da upravljaju drzavom
  • Fuj49

    06.08.2024 07:22
    Minhauzen je malo dete
    Ništa novo od alekse. Laž do laži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija