Predsednik opštine Žagubica: Nisu napadnuti aktivisti nego radnici JKP

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović odbacio je navode da su radnici Javno-komunalnog preduzeća "Belosavac" iz te opštine napali aktiviste na Homoljskim planinama.
On je naveo da se dogodilo suprotno: da su napadnuti upravo ti radnici.
"Napadnuti su radnici Javnog komunalnog preduzeća 'Belosavac' iz Žagubice koji časno i pošteno zarađuju hleb za svoje porodice kučićima aktiviste Ivana Milosavljevića iz Petrovca na Mlavi. Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Žagubici", napisao je Pavlović na Fejsbuku.
Pokret "Odbranimo reke Stare planine", sa druge strane, tvrdi da su napadnuti ekološki aktivisti, jer su snimali radnike tog JKP "kako odnose pijaću vodu za bušotine kompanije Dandi".
 
"Radnici komunalnog preduzeća 'Belosavac' iz Žagubice napali du danas Ivana Milosavljevića Bukija i druge eko aktiviste dok su ih snimali kako pijaću vodu odnose Dandiju za bušotine. Na Homolju se odvija pravo nasilje nad aktivistima koje mora da se isprati", navelo je to udruženje na društvenoj mreži Iks.
Radnici preduzeća "Belosavac" napali su i ekipu emisije "Slike iz života".
 
"Onda je jedan vozač JKP uhvatio kamenicu, krenuo ka prozoru suvozača, na sreću ispao mu je kamen. U tom momentu drugi vozač izlazi iz kamiona sa pajserom i nasrće na Ivana, aktivistu i snimatelja 'Slika života'. To je vrlo ružna, strašna slika života", naveo je autor emisije Dejan Radulović.

Teme

NAPAD
  • Paja

    22.08.2024 15:40
    Nisu oni napali samo komunalce nego i naseg presednika,drzavu,Danila,tatu,mamu,Anu,Muslija,upss,izvinjavam se malo sam se pogubio.Ja bi sve njih u Sibir poslao,pa tamo protestvujte.Samo cvrsta ruka Srbina spasava.Opet sam se pogubio,j… ti lekove,pobrkao sam ih.
  • pajo patak

    22.08.2024 14:26
    predsednik opštine zna:
    aktivisti bacali nevinim radnicima JKP kore od banana pod noge, ali su se bacači kora okliznuli na iste, kao nekad advokat.
  • Nina

    22.08.2024 11:05
    Slažem se sa
    @ Goran
    Na našoj političkoj sceni svi manipulišu
    jedni beskurpulozno, drugi tračarski, tako da prave i pouzdane informacije i nemamo...
    To je veliki problem ...
    Odavno su stručni ljudi sklonjeni ili se sami sklonili zbog sopstvene savesti...
    A mi tako cvetamo....
    Al kopati nećemo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kupcu umesto iPhone-a poslala dve jabuke

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv O.K. (27) zbog sumnje da je kupcu preko sajta "Kupujem-prodajem" umesto mobilnog telefona "iPhone" poslala dve jabuke.