Fejsbuk oborio grupu "Budi human - humanitarne licitacije", napravljena nova

Nakon što je Fejsbuk ugasio stranicu "Budi human - humanitarne licitacije", koja broji oko 400.000 članova, administratori grupe su pokrenuli novu stranicu.
Ova stranica omogućava građanima da, prodajući i kupujući proizvode, novac uplate onima kojima je najpotrebniji, prenosi N1.
 
U nedelju, 25. avgusta, "pala" je stara Fejsbuk stranica "Budi human – humanitarne licitacije".
"Oborio nas je algoritam Fejsbuka zbog navodnog kršenja pravila", objašnjava za portal N1 Marija Savić, jedna od administratora grupe.
 
Regovali su, kaže, odmah i kontaktirali tehničku podršku povodom navodnih kršenja pravila.
"Obećali su da će nešto da urade, ali do sada ništa nije učinjeno. Zato smo podigli novu grupu, jer korisnici ne mogu toliko dugo da čekaju", navela je ona. 
 
"Stara" grupa je imala oko 400.000 članova, a nova, u trenutku nastanka teksta – nešto manje od 12.000.
 
"Javljaju se članovi. Imamo Instagram stranicu gde šaljemo obaveštenja, a imali smo i neku vrstu bekap grupe… Za sada smo vratili tek nešto manje od 12.000 članova, ali tek je reč o prvom danu pokretanja nove stranice", kaže sagovornica N1.
U trenutku "rušenja" stare stranice, bilo je upravo okončanih licitacija, ali i onih koje su tek bile postavljene.
 
"Tim administratora može još da vidi licitacije na staroj stranici i to rešavamo tako što ljude spajamo direktno – kupce sa prodavcima. Kada je reč o licitacijama koje nisu bile završene, a bilo je ponuda, te licitacije biće postavljene ponovo na novoj stranici i biće tagovani svi koji su dali ponudu", objašnjava Marija Savić.
 
Link ka novog Fejsbuk stranici, sada pod nazivom "Humanitarne licitacije", na kojoj se postavljaju licitacije sa kojih, kako se ističe – kompletan prihod ide u humanitarne svrhe, isključivo na račun neke od fondacija koje grupa podržava, pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Ne znam šta je Ana Brnabić pisala EU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "nema problem sa Ohridskim sporazumom, postignutim sa Prištinom uz posredovanje EU i SAD, koji podrazumeva neke obaveze iako nije potpisan".