Vučić: Danas veliki razgovor o rudniku litijuma, pripremamo se, biće i za one koji su za i protiv

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić najavio je da će danas početi, kako je rekao, veliki razgovor sa onima koji su za i koji su protiv rudnika litijuma.
Vučić: Danas veliki razgovor o rudniku litijuma, pripremamo se, biće i za one koji su za i protiv
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav
"Počeće veliki razgovor sa ljudima koji su protiv rudnika i sa svim ljudima koji su zaduženi za to. Biće teški, komplikovani razgovori, ali verujem da će doneti suštinski dijalog. Videćete i sami po tome ko se kako i koliko bori za Srbiju istinom, a ko kako na neke druge načine", rekao je Vučić novinarima juče u Malom Zvorniku.
On je objavio da obavlja poslednje pripreme pred razgovor sa građanima Podrinja koje je pozvao da mu se pridruže u 15 sati u Ljuboviji.
"Vidim da je, kako kažu tajkunski mediji, Rio tinto odgovorio na moje i naše primedbe. Biće interesantno. Ljubovija, 15 časova. Pozivam sve građane Podrinja da prisustvuju i učestvuju u razgovoru", piše na instagram nalogu buducnostsrbijeav.
 
Objavljene su i fotografije na kojima je i ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, a ispod kojih je napisao "poslednje pripreme za važan razgovor sa građanima".
  • komšinica

    07.09.2024 14:54
    Zaboravila sam da dodam da je rudnik zatvoren zbog proboja brane na flotacijskom jalovištu koju nikada nisu uspeli da saniraju. Direktno je bila ugrožena Drina i koga zanima neka malo čita o tome.
  • komšinica

    07.09.2024 12:11
    Zašto u Ljuboviji? Ljubovija je rudarski kraj. Tamo je bio rudnik olova i cinka do početka 2000-tih. Tamo se ovakve priče lakše progutaju. Drugo, možda će neko da obnovi rudnik? Zašto ne razgovara o tome u Loznici , njih se to najviše tiče! Hoštapler i manipulant!
  • Miko

    07.09.2024 11:44
    Ko je njega ovlastio da razgovara o temi o kojoj nema pojma ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f