Otac Sergeja Trifunovića: Hrvatski službenici su ga odvukli i kidnapovali

Glumac Tomislav Trifunović, otac Sergeja Trifunovića, kaže da su hrvatski službenici njegovog sina "odvukli, odnosno kidnapovali".
Otac Sergeja Trifunovića: Hrvatski službenici su ga odvukli i kidnapovali
Foto: Screenshot (YouTube/Agelast)
Glumac Sergej Trifunović ponovo je priveden u Hrvatskoj, a razlog za to su njegove objave na društvenim mrežama nakon što mu je bio zabranjen ulaz u Hrvatsku i Evropsku uniju.
 
Tomislav Trifunović kaže za N1 da njegov sin nije ušao u Hrvatsku, već se nalazio na "ničijoj zemlji" kada su ga "hrvatski službenici odvukli".
"Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na 'ničijoj' zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali", poručio je glumac Tomislav Trifunović.
 
Tomislav Trifunović je dodao da je Sergej na granici bio sa svojom surugom i da mu je odmah oduzet telefon.
"Oni su se uputili u Rijeku. 'Kidnaperi' mu nisu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije", naveo je Tomislav Trifunović za N1.
 
Sergej Trifunović pušten je u međuvremenu na slobodu nakon saslušanja u Splitu.
 
Podsetimo, Trifunović je priveden sinoć, a hrvatska policija je navela da postoje sumnje da je glumac počinio prekršaje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 
Trifunović je na društvenim mrežama prošle godine, nakon što je dobio kaznu, jer psa šetao bez nadzora, izvređao splitske policajce, poručujući im da se nada da će od kazne koju je platio sebi sašiti "nove, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve". 
 
Trifunović je pominjao i Loru i Blajburg.
  • Rale

    17.09.2024 19:01
    brabonjci itd
    auuu, sta im je sve napisao , ako je istina da je sve to napisao, ja se ne bi ni priblizavao njihovoj granici
  • Rale

    17.09.2024 18:47
    Hrvatski komnadosi upali u Srbiju i stigli do Beograda gde su tukli Sergeja po ušima da se uputi ka Bajakovu, gde ga je čekala zaseda.
  • Ema

    17.09.2024 18:37
    Zašto slušamo o ovom opozicionaru a ne o velikim Srbima Vulinu Vučeviću Rističeviću!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija