Viši sud producentkinji Pinka pritvor zamenio blažom merom

Viši sud u Beogradu je preinačio rešenje Drugog osnovnog suda i producentkinji sa TV Pink N.K. pritvor zamenio blažom merom kućnog pritvora uz elektronski nadzor, piše Nova.rs.
Viši sud producentkinji Pinka pritvor zamenio blažom merom
Foto: 021.rs (ilustracija)
Ona je osumnjičena da je 26. juna, oko 23.10h, u Beogradu, na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici vojvode Stepe, automobilom naletela na petnaestogodišnju devojčicu koja je s teškim povredama prevezena u Vojnomedicinsku akademiju.
Odmah je privedena, a kako je tada saopštilo tužilaštvo, ona je u trenutku udesa imala 1,5 promila alkohola u krvi.
 
Kako piše Nova.rs, Drugo osnovno javno tužilaštvo podiglo je protiv nje optužnicu zbog sumnje da je počinila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 
Za ovo delo preti kazna zatvora od jedne do osam godina.
 
Tužilaštvo je, nakon hapšenja, saopštilo i da su protiv nje dosad podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog saobraćajnih prekršaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kokanović: Protest za sada ostaje u 19 sati

Predstavnik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović izjavio je da protest ekoloških udruženja ispred Skupštine Srbije ostaje zakazan za 19 sati, kao i da oni ostaju u Pionirskom parku do tada.