Brnabić zakazala sednicu Skupštine o litijumu za sledeći ponedeljak

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić sazvala je zakazala je sednicu o litijumu za ponedeljak, 7. oktobar.
Brnabić zakazala sednicu Skupštine o litijumu za sledeći ponedeljak
Foto: 021.rs
Sednica će početi u 10 časova.
 
Brnabić je predložila da poslanici na ovoj sednici razmotre jednu tačku dnevnog reda i to Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, koji je podnelo 86 opozicionih poslanika.
Brnabić je sednicu sazvala u prvim minutima posle ponoći nakon što su se stekli zakonski uslovi.
 
"Šalje se zvanično večeras u 00:01, prvi trenutak kad su se ispunili uslovi da zakažem sednicu sa ovim dnevnim redom u redovnom zasedanju. Sa nestrpljenjem očekujem da pokažemo svim našim građanima kakav je predlog zakona opozicija uputila Narodnoj skupštini Republike Srbije", navela je ranije Brnabić u objavi na platformi Iks.
Iako je sednica o litijumu bila zakazana za juče u 14 časova, ona nije održana budući da nije bilo vremena jer je vanredno zasedanje na kome je glavna tačka bio rebalans budžeta moralo da bude završeno u toku dana.
  • Neko

    01.10.2024 08:23
    Hm
    Pitam se samo...Da li će je biti?Ili će neko na kraju reći samo PA ŠTA?Da li će i Panta doći na sednicu ako je ipak bude?
  • Dejan sa Štranda

    01.10.2024 08:22
    Za litij,kralja,otadžbinu i povećanje penzija za 10%.
    Nakriviti šajkaču,nasuti šljivovicu i lova samo kaplje,Bog da nas vidi.
    Srbija do Tokija,Rusija do Dunava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija