Nestorović odbacila kao neistinu tvrdnju MUP-a da je guma na njenom autu bila izduvana

Poslanica Ekološkog ustanka u SKupštini Srbije Danijela Nestorović je danas kao "neistine" odbacila navode iz saopštenja MUP da je samo jedna guma njenog automobila bila izduvana.
Nestorović odbacila kao neistinu tvrdnju MUP-a da je guma na njenom autu bila izduvana
Foto: Beta (Miloš Miškov)
Ona tvrdi da je sve gume jutros našla probušene. 
 
Nestorović je u skupštinskoj raspravi o opoziconom predlogu zakona o zabrani iskopavanja litijuma koji je ona obrazložila, rekla da je "neko iz MUP-a" objavio saopštenje o slučaju s njenim autom, a da nije kontaktirao policijsku stanicu u beogradskom naselju Borča, gde je ona jutros prijavila da su joj gume izbušene.
"Pozvala sam u policijsku ispostavu Borča da proverim ko je njih kontaktirao, službenicu koja je primila moju prijavu. Komandir ispostave mi je rekao da njega niko nije zvao, da se ne snimaju razgovori koji se vode preko te linije, da je to uneto u dnevnik događaja, a da je neko iz MUP-a, iako nije kontaktirao ni radnicu koja je primila prijavu, ni komandira, objavio saopštenje koje sadrži neistine", rekla je poslanica Ekološkog ustanka. 
 
MUP Srbije je popodne saopštio da nisu bile probušene gume automobila Danijele Nestorović, kako je ona prijavila policiji, već da je utvrđeno da je samo jedna guma bila izduvana.
Nestorović je na početku sednice Skupštine Srbije rekla da joj je neko jutros izbušio gume na automobilu i da je to prijavila policiji.
 
MUP je u saopštenju navelo da je izvršilo provere navoda iz telefonske prijave Nestorović i da je policija izvršila uvid u snimke bezbednosnih kamera koje pokrivaju parking ispred zgrade (u Borči) i da "nije uočeno ništa od prijavljenog".
 
"Policijski službenici obavili su informativni razgovor sa stanarima zgrade u kojoj narodna poslanica stanuje, i oni su izjavili da nisu uočili ništa od prijavljenog", kaže Ministarstvo.
 
U saopštenju piše da je "policija utvrdila da je popravka gume na njenom vozilu obavljena u jednoj vulkanizerskoj radnji s čijim vlasnikom je obavljen razgovor, te je "ustanovljeno da je poslanica jutros oko 7.30 pristupila sa vozilom i da je nakon provere vulkanizer ustanovio da guma nije probušena, već izduvana", dodao je MUP.

Napominju da je Nestorović Policijsku stanicu u Borči pozvala telefonom u 10.45 časova, iako je ranije, pre nego što je pozvala policiju, u Narodnoj skupštini izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što, kako tvrde, nije istina.

  • V5

    09.10.2024 21:19
    Kratko i jasno
    U pitanju je Pantina policija, a njoj se ne može verovati.
  • NS

    09.10.2024 21:13
    Prvo je rekla prednje gume a sad sve. Očigledno laže za medalju
  • Gorki Radoslav

    09.10.2024 20:34
    Policija...samo čija
    Tri puta me je policija nabeđivala da sam prekršio zakon, i sva tri puta kod sudije za prekršaje sam dokazao da lažu...oslobođen...izgubio dane...bez veze..
    Država? Joj, nemojte molim vas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija